کد تبلیغات



  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 103
  • بازدید دیروز : 0
  • هفته گذشته : 204
  • ماه گذشته : 399
  • سال گذشته : 967
  • کل بازدید : 14183
  • کل مطالب : 5830
  • نظرات : 0
iconدسته :

تحقیق غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی 7 ص

محصول * تحقیق غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی 7 ص* را از سایت ما دریافت نمایید.برای دانلود این فایل روی دکمه آبی رنگ *دریافت فایل* کلیک نمائید تا به صفحه خرید فایل منتقل شوید و فایل را خریداری کنید.


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 7   غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی :. صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد. در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان یک کنسرو طبیعی و غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و املاح معدنی مطرح می باشد که برای مصرف کنندگان همواره قابل دسترس، ارزان قیمت و سهل الوصول بوده است. در طول 30 سال گذشته مصرف تخم مرغ در جهان با نوسانات مختلفی روبرو بوده است. دلیل کاهش مصرف تخم مرغ در طول این سال ها، به تصور منفی مرتبط با میزان بالای کلسترول تخم مرغ (195 الی 250 میلی گرم به ازاء هر تخم مرغ) و ارتباط این ماده با بروز بیماری های قلبی – عروقی مربوط بوده است. این تبلیغات سوء موجب گردید که که محققین تغذیه مطالعات وسیع و دامنه داری را در این ارتباط آغاز نمایند و میلیون ها دلار را صرف شناخت ارتباط واقعی بین کلسترول تخم مرغ و بروز بیماری های قلبی – عروقی بنمایند. در ...


    • امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
    • تعداد بازدید : 28

    icon ارسال توسط mostafa | تاريخ : پنجشنبه 19 شهريور 1396 | icon
    آخرین مطالب